سرویس بهداشتی در رستوران :
فضای مورد نیاز سرویس در رستوران برای هر نفر …..تا…. است که برای خانم ها و
آقایان باید فضای جدایی در نظر گرفت نحوه ی قرار گیری سرویس باید به گونه
ای در نظر گرفته شود که در معرض دید عموم قرار نگیرد و تهویه ی آن به خوبی
انجام شود
فضای اداری:
در رستوران های بزرگ اتاقی جهت مدیریت رستوران و فضایی جهت استراحت مدیر در نظر گرفته میشود
بهداشت در رستوران:
تمام سطوح آشپزخانه باید قابل شستشو باشند معملا سطح آشپزخانه ی عریض با
شیب کمتر از ۱:۲۰ مناسب است کانال های تخلیه ی کفی در ناحیه ی آشپزخانه و
انبار مورد استفاده قرار میگیرند سطوح غیر لغزنده و کاشی کاری در اشپزخانه
الزامی است
طراحی داخلی رستوران
به همراه 4 رندر
فایل اصلی