مسیر حرکت مهمانان، وسایل و کارکنان باید جدا باشد.
۲- به ازای هر اتاق ۶ متر مربع فضای راهرو به عرض ۱٫۵۰ تا ۱٫۸۰ متر لازم است.
۳- زباله ها باید در فضایی مسقف (برای محدود کردن سرو صدا در شب) با ارتفاع سقف ۴٫۳۵ متر انباشته شود.
۴- بخش سرایداری هر طبقه در امتداد راهروهای منتهی به اتاق مهمانان سازمان دهی می شود
۵- برای افزایش بازده بهتر است مسیرهای بین آشپزخانه – تحویل غذا – رستوران تا حد امکان کوتاه باشد.
۶- خدمات مربوط به آماده سازی غذا و نوشیدنی در هتل سه نوع می باشد:
الف: رستورانها و بوفه های شامل فضاهای ضیافت که به آشپزخانه ی ماهواره ای
شکل نزدیک هر رستوارن و اتاق ضیافت نیاز دارد و بخش های پذیرایی در اتاق
مهمانان هر طبقه وجود دارد.
طراحی ساختمان بزرگ چند منظوره
با امکانات: هتل . واحد های تجاری. اداری . رستوران . کافی شاپ. امکانات رفاهی و فرهنگی . پارکینگ و غیره
پلان طبقات با مبلمان کامل و جزییات کامل
آکس بندی و ستون گذاری
نما های مختلف زیبا
برش
سایت پلان مجموعه
بام
پلان پارکینگ